„Am venit la Manchester să jucăm fotbal”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul de la Poli Timişoara abordează entuziast returul cu Manchester City din play-off-ul Ligii Europa, însă este conştient de diferenţele dintre cele două echipe. Meciul este programat în această seară, de la ora 21.45.

Vladimir Petrovici a fost mulţumit de prestaţia elevilor săi în partida de la Timişoara şi este încrezător în retur, în ciuda valorii jucătorilor adverşi. „Să nu uităm ce investiţii a făcut City. Au achiziţionat în această vară jucători de 200 de milioane de euro. Cu toate acestea, noi am jucat excelent contra lor în partida tur, în special în prima repriză. Am venit aici să jucăm fotbal. Dacă Manchester City ne va lăsa să îi atacăm, îi vom ataca, dar nu cred că se va întâmpla asta. Noi vom încerca, în orice caz. Avem un mare dezavantaj, mă refer la scorul din tur, dar cel mai mare dezavantaj este faptul că Manchester City are două echipe la fel de puternice”, a spus tehnicianul sârb de la Poli.

Jucătorii alb-violeţi prives această partidă ca pe o oportunitate. „Este unul dintre cele mai importante meciuri ale carierei mele de până acum. Ne jucăm şansa”, a spus portarul Costel Pantilimon, completat de Alex Curtean: „Ne dam seama ce ar fi pentru noi o calificare. Este foarte greu, însă. Anul trecut am trecut de Şahtior, dar dupa ce obţinusem în deplasare un scor favorabil, 2-2”.

Rămâneţi pe www.adevarul.ro pentru a afla ultimele amănunte din tabăra alb-violetă şi pentru a urmări desfăşurarea partidei în format live-text!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite