Petrovici: "Am fi câştigat dacă n-ar fi fost eliminat Contra"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul sârb de la Poli Timişoara este de părere că alb-violeţii ar fi obţinut toate cele trei puncte în condiţiile în care Cosmin Contra rămânea pe teren, în timp ce oaspeţii sunt mulţumiţi de rezultat.

Vladimir Petrovici consideră că rezultatul a reflectat desfăşurarea partidei. "A fost un meci interesant, cu fobal frumos şi consider că rezultatul este unul realist. Cred că dacă n-ar fi fost Contra eliminat, am fi câştigat. Adversarul a jucat deschis, iar asta a fost bine. În anumite faze s-au văzut lucrurile exersate în pregătiri, au fost momente bine. Vom analiza greşelile, pentru a ne pregăti mai bine pentru partidele următoare. Nu l-am văzut nervos pe Contra înainte să intre, aşa a decurs meciul", a declarat tehnicianul.

Moraes, ţinut acasă de o răceală

Directorul tehnic al Gloriei Bistriţa, Remus Vlad, a explicat absenţa atacantului dorit de majoritatea echipelor din vârful clasamentului. "Moraes a răcit, a făcut febră cu trei zile înainte de meci şi am decis să nu-l luăm în această deplasare", a spus tehnicianul.

Acesta este mulţumit de rezultat şi consideră că timişorenii au o echipă mai slabă decât în campionatul precedent. "Pentru noi a fost un rezultat bun, având în vedere adversarul. Am pierdut patru - cinci titulari faţă de sezonul trecut, a fost greu să-i înlocuim, însă jucătorii noi s-au integrat bine. Am demonstrat că avem resurse, iar rezultatul este unul mulţumitor, în urma unui joc încurajator. Am avut şi avantaj pe tabelă, însă n-am ştiut să-l păstrăm. Poli mi s-a părut mai slabă decât sezonul trecut, însă nu poţi să judeci după un singur joc", a mai spus Remus Vlad.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite