Petrovici: "Am făcut un meci bun, un egal ar fi fost echitabil"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul de la Poli Timişoara s-a declarat mândru de elevii săi după meciul pierdut, 0-1, cu Manchester City şi consideră că scorul este unul bun, ţinând cont de diferenţa de valoare dintre cele două loturi.

Vladimir Petrovici regretă faptul că nu a reuşit să ducă meciul până la final fără a primi gol. "Nu am intrat în panică, cred că am avut un meci bun astăzi. Sunt mai mult decât mulţumit de modul în care au jucat băieţii şi cred că o remiză ar fi fost mai echitabilă. Ne pare rău, vom încerca mai mult în următoarea partidă. Este un adversar puternic, n-am mai reuşit să revenim ca în celelalte meciuri. La ce jucători au în echipă, parcă şi acel gol este prea puţin, de aceea nu am cum să fiu supărat", a spus tehnicianul sârb la finalul partidei.

"Am jucat bine prima repriză, însă e greu să ţinem ritmul constant împotriva unor astfel de jucători. Mergem la Manchester să ne jucăm şansa. Şi noi i-am subestimat pe finalndezi aici şi aţi văzut ce greu ne-a fost. Nu cred că e aşa grav că prima mea înfrângere pe banca lui Poli a fost cu Manchester City", a mai spus Vladimir Petrovici.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite