Vladimir Petrovici, antrenor Poli Timişoara: „Acum voi vedea adevărata faţă a echipei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poli Timişoara a plecat astăzi în cea de-a doua perioadă de pregătire a verii, la Flachau (Austria), unde vor disputa patru partide amicale în urma cărora antrenorul Vladimir Petrovici va creiona echipa de start pentru sezonul următor.

Cantonamentul din Slovenia a fost unul dedicat aproape exclusiv pregătirii fizice, iar începând de astăzi fotbaliştii alb-violeţi vor vedea mai mult „obiectul muncii”, mingea. „Poli” va înfrunta în primul meci, de încălzire, SC Znojmo (liga secundă din Cehia), iar apoi SK Bischoffshofen (Austria), Al Hilal şi Al Saad. În partidele cu echipele arabe, timişorenii vor înfrunta doi români, la Al Hilal evoluând un vechi rival din campionat, Mirel Rădoi, în timp ce la Al Saad antrenor este Cosmin Olăroiu, care a pregătit în trecut şi echipa alb-violetă.

Acum voi vedea adevărata faţă a echipei, în aceste partide de verificare, care sunt foarte importante pentru mine. Fireşte, asta nu înseamnă că acum echipa va juca cum trebuie să evolueze în cupele europene, însă pentru a cristaliza primul 11 aceste partide vor fi foarte importante. Nu este nimic special legat de aceste echipe cu care vom da piept în Austria, dar sunt obligatorii cele patru meciuri pentru a cunoaşte jucătorii. Avem nevoie de respectivele meciuri pentru a cunoaşte echipa şi pentru a intra treptat în forma competiţională înainte de începerea campionatului”, a spus antrenorul Vladimir Petrovici înainte de plecarea în Austria.

Acesta şi-a făcut o primă impresie despre echipă după cantonamentul din Slovenia. „Prima parte a pregătirilor a decurs excelent, mi-a fost foarte util primul cantonament, deoarece am cunoscut foarte bine jucătorii. În cele două partide pe care le-am disputat în Slovenia am văzut cine şi ce poate, a fost o parte foarte bună, elevii mei au fost foarte receptivi în antrenamente şi au muncit foarte mult. Au fost probleme la finalizare, acolo trebuie să găsim o soluţie pentru atac. Poate o să aducem şi un nou jucător, dar consider că şi cu aceşti atacanţi putem începe bine campionatul”, a declarat tehnicianul sârb.

Vladimir Petrovici a cerut conducerii să ia măsuri în privinţa compartimentului ofensiv al echipei. „Va veni un atacant din cantonamentul din Austria, dar nu suntem Liverpool sau Real să spunem pe cine dorim şi imediat să mergem pe acea pistă. Vom lua jucători şi în funcţie de fondurile pe care le avem. Totul va depinde de partea financiară pentru că nu este o situaţie strălucită niciunde în ceea ce priveşte banii. Eu recunosc însă că nu ştiu deocamdată despre cine este vorba”, a mai spus antrenorul alb-violeţilor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite