Petricevici: "Vreau să evităm meciul decisiv cu CSU Sibiu, trebuie să câştigăm la Timişoara"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul de la BCM Elba Timişoara este mulţumit de evoluţia elevilor săi în prima partidă din play-off-ul cu ardelenii şi speră că echipa sa va obţine calificarea pe teren propriu.

Dragan Petricevici a făcut un scurt bilanţ după primele două meciuri din sferturile de finală ale Diviziei A. „Sunt mulţumit de deznodământul celor două meciuri din deplasare. Există un regret, pentru că am pierdut al doilea meci la doar un punct, însă nu pot spune că sunt nemulţumit, am obţinut o victorie şi am jucat bine”, a declarat tehnicianul "Leilor din Banat".

„Nu pot să pronostichez dacă vom obţine sau nu calificarea în cele două meciuri. Trebuie să fim concentraţi, iar dacă vom reuşi o evoluţie la fel de bună ca în primul meci de la Sibiu sunt sigur că vom putea tranşa calificarea la Timişoara. Ne va fi mult mai greu dacă vom juca meciul decisiv în deplasare, aş vrea să evităm acest lucru”, a mai spus antrenorul sârb al echipei timişorene.

Următoarele două partide se joacă la Timişoara în zile consecutive, prima dintre ele fiind programată marţi, de la ora 17:30, în sala „Constantin Jude”. În cazul în care egalitatea persistă şi după cele două partide de la Timişoara, întâlnirea decisivă va avea loc la Sibiu. Mâine, în pauza meciului de fotbal „Poli” – CFR Cluj, baschetbaliştii vor prezenta Cupa României câştigată în week-end-ul trecut.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite