Dragan Petricevici: „Eu voi fi ultimul care pleacă de la Timişoara”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul sârb de la BCM Elba se gândeşte tot mai serios la variantele pe care le are, în condiţiile în care situaţia financiară a clubului nu dă semne de îmbunătăţire.

Dragan Petricevici pierde cei mai buni jucători unul câte unul fără a avea posibilitatea de a-i reţine. „Jucătorii au oferte care depăşesc cu mult salariile pe care le aveau la noi. Sunt oferte cel puţin duble, iar situaţia diferă foarte mult. Apar echipe care au posibilitatea să le dea bani în avans, o primă de instalare, iar noi trebuie să ne zbatem să le plătim salariile pe martie, aprilie sau mai. Nu avem o certitudine când se va întâmpla acest lucru, probabil undeva prin august, poate chiar septembrie”, a spus tehnicianul, citat de www.diviziasport.ro.

„Aşa a fost şi anii trecuţi, până acum am reuşit să ţin jucătorii aici, dar acum nu cred că mai pot. În aceeaşi situaţie este şi staff-ul tehnic. Eu voi fi ultimul care să părăsească Timişoara, însă există oferte şi trebuie să mă gândesc foarte bine ce vreau să fac. Este în joc existenţa familiei, nu pot să mă trezezc în luna iulie că avem un proiect doar pe hârtie”, a mai spus Dragan Petricevici.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite