Timişoara: Petreceri de basm cu prinţese şi piraţi pentru puştii răsfăţaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Petreceri de basm cu prinţese şi piraţi pentru puştii răsfăţaţi
Timişoara: Petreceri de basm cu prinţese şi piraţi pentru puştii răsfăţaţi

Părinţii pot face ca ziua de naştere a copiilor lor să se transforme în adevărate poveşti personaje fantastice. Tot mai mulţi timişoreni renunţă la aniversările tipice ale puştilor şi angajează prinţese şi piraţi pentru ca cei mici să fie încântaţi.

Personajele din poveştile de dinainte de culcare au devenit realitate pentru cei mici.  Lucia este prinţesa care îi face pe prichindei să se distreze la petreceri ca în basme. La onomastica micuţei Viviana Elena, de nouă ani, Lucia a fost Frumoasa din Pădurea adormită.

„Am făcut o petrecere la noi în curte, cu personaje din basm. Toţi copiii au fost deghizaţi. S-au organizat tot felul de jocuri şi concursuri şi au antrenat chiar şi părinţii”, a povestit Iolanda Panaete, mama Vivianei. Firmele specializate în organizarea acestui gen de evenimente pun la dispoziţie tot ce trebuie pentru ca petrecerile să fie de neuitat. Pentru o anumită sumă, ziua de naştere a micuţilor se poate transforma într-o adevărată aventură. Din ce în ce mai mulţi timişoreni aleg să le ofere micuţilor petreceri private.

Experienţă de preţ

„Avem clienţi cu care am colaborat ani de zile şi foarte mulţi apelează la noi pentru că aud despre alte evenimente”, a spus Anca Radu Basarab, organizator de petreceri. O petrecere cu prinţese, pentru 15 copii, cadouri pentru toată lumea, costumaşe şi decoraţiuni costă aproximativ 700 de lei. Băieţii care preferă aventurile cu piraţi pot avea parte de propria poveste pentru acelaşi preţ.

Pentru a anima petrecerea, personajele din basme îi atrag pe cei mici cu jocuri „Suntem foarte inventivi, nu există limite la imaginaţie”, a mai spus Anca Basarab. Fiecare eveniment organizat este unic şi se inventează mereu altceva pentru a face ca sărbătoarea să fie deosebită.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite