Petrecere cu muzică şi fotbal la 15 ani de Commando Viola

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii lui Poli au aniversat înfiinţarea Commando Viola cu două zile de petrecere alături de prietenii de la Rapid şi Mönchengladbach. Alb-violeţii au uitat pentru un week-end de problemele clubului şi de grija următoarei deplasări şi au petrecut cu fotbal, muzică şi multă bere.

Invitaţii speciali din Giuleşti şi Mönchengladbach au început să sosească încă de la mijlocul săptămânii, iar la începerea week-end-ului, petrecerea era deja în toi. La o bază sportivă din marginea oraşului, în cartierul Mehala, a avut loc un turneu de fotbal de zile mari, la care au participat nu mai puin de 16 echipe formate din microbişti, inclusiv câte o echipă formată din prietenii de la Rapid şi Borussia.

Competiţia s-a întins până târziu în noapte, pauzele dintre meciuri fiind umplute cu bere, mici şi grătare. Câştigători au fost cei de la Masseria, care au învins în finală echipa Urban Guerilla, scor 4-2. Echipa învinsă în finală a dat golgeterul competiţiei, pe Vlăduţ, în timp ce MVP-ul (cel mai bun jucător) turneului a fost Petar, de la Masseria. În finala mică, echipa Batalion Giroc a trecut cu 4-3 de MCMXXL.

La turneul de fotbal a asistat, însă fără a depăşi o oră decentă, şi Srgian Luchin, fundaşul lui „Poli”, clubul fiind reprezentat şi de ofiţerul de presă Levente Balint.

image

De pe teren pe scenă

După o noapte grea, în care câştigătorii au sărbătorit trofeul, iar ceilalţi participarea, cheful a continuat duminică seara cu un concert „Noi din Banat”. Formaţia suporterilor bănăţeni a cântat o piesă în premieră, alături de Bob, de la Official Hooligans (Rapid), iar pentru următorul concert pregătesc o melodie cu versuri în limba germană, cu contribuţia prietenilor din Block 1900, galeria Borussiei Mönchengladbach.

Ema Cernescu, solistul „Noi din Banat”, a fost cel care s-a ocupat de bunul mers al evenimentelor, alături de Goran Mrakici, responsabil cu turneul de fotbal. „Per ansamblu a ieşit foarte bine, însă organizarea chestiunilor de genul ăsta este un calvar. Absolut tot ce facem, facem voluntar, singurul interes fiind acela de a ieşi bine”, a explicat Ema. „Mie mi-e greu să evaluez acest eveniment, fiind primul de acest gen, nu am termen de comparaţie. Însă impresia generala este că tot acest week-end care a celebrat 15 ani de Commando Viola Ultra Curva Sud a fost senzational”, a mai spus fanul alb-violet.



Acesta ar fi dorit o finală Masseria – Drojdierii în turneul de fotbal, însă duelul dintre cele două grupări de legendă a fost de această dată dezechilibrat. „Am fost luat prin surprindere de apariţia echipei Drojdierii, aşa că nu am avut timp de cantonamente şi transferuri. Cu siguranţă am fi văzut o finală Masseria – Drojdierii, dacă am fi avut timp să pregătim turneul. Sunt de felicitat toate echipele participante pentru plusul de calitate fotbalistică sau de voie bună pe care l-au adus”, a declarat Ema Cernescu.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite