Petrecere de Ziua României în Alpii austrieci: schi și concerte cu Voltaj, Vunk și Șuie Paparude

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru al doilea an consecutiv, românii vor putea sărbători Ziua României la schi în Austria, la Kaprun. Trupele Voltaj, Vunk, Șue Paparude și Hazard vor avea grijă de atmosferă.

O agenție de turism din Timișoara are o ofertă inedită de petrecere a Zilei României, la munte, în Austria. Pentru al doilea an consecutiv, Romanian Ski Days se va desfășura în Alpi, la Kaprun, localitate aflată în apropiere de Salzburg.

Sejurul este în perioada 30 noiembrie-3 decembrie, iar cel mai ieftin bilet costă 135 de euro (cazare şi concerte, fără skipass), de persoană. Anul acesta vor întreține atmosfera trupele Voltaj, Vunk, Şuie Paparude şi Hazard.

Odată sosiţi în Austria, românii vor fi întâmpinaţi cu mâncare tradiţională românească, în Piaţa Salzburger, locul unde vor avea loc şi concertele cu Hazard și Vunk. A doua zi, de dimineaţă, se pleacă la schi pe pârtia de pe ghețarul Kitzsteinhorn. De la ora 16.00, în Piaţa Salzburger, concertele sunt deschise de Hazard. Voltaj este capul de afiş pentru 1 decembrie, pe scena din parcarea Baum Bar. După concert, românilor li se pregăteşte un spectacol cu artificii, iar apoi în bar va cânta din nou Vunk.

Pe 2 decembrie, după schi, urmează din nou concert cu Hazard în aer liber, apoi o petrecere cu DJ în cele trei baruri de pe strada Wilhelm Fazokas.
În ziua a patra, pe vârful Kitzsteinhorn se vor desfăşura Campionatele României de Schi şi Snowboard pentru amatori. Seara, pe scena din piaţa Salzburger concertează Şuie Paparude.

„Tinerii îşi vor aduce aminte cu plăcere de această petrecere. Tarifele sunt în funcţie de hotel şi facilităţi, de la 135 de euro. Se poate merge individual, cu maşini propri, dar avem şi transport, de la Timişoara, Cluj și Oradea”, a declarat Corina Codreanu, reprezentanta unei agenţii turistice.

Anul trecut, la Romanian Ski Days au cântat Casa Loco, Crush, Alexandra Ungureanu, Vunk şi Hazard.




Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite