Peste 70 de persoane prinse în timp ce traversau neregulamentar în Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pietoni amendaţi la foc continuu. În doar câteva ore, poliţiştii timişoreni au depistat, pe Calea Aradului, 71 de persoane care şi-au pus viaţa în pericol, traversând prin locuri nepermise. Toate s-au ales cu sancţiuni de câte 134 de lei.

Câteva ore le-au fost suficiente, miercuri, rutieriştilor pentru a sancţiona contravenţional 71 de pietoni şi pentru a ridica 28 de permise de conducere. Acţiunea, pentru prevenirea accidentelor, a avut loc pe Calea Aradului din Timişoara. Poliţiştii au avut în vedere pietonii indisciplinaţi, însă nu i-au iertat nici pe şoferii care au încălcat prevederile legale.

„Deşi acţiunea a avut un rol preventiv, 71 de persoane au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare de 134 de lei fiecare", a anunţat Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş.

În cadrul aceleiaşi acţiuni, 28 de conducători auto s-au ales cu permisul suspendat. Cei mai mulţi, respectiv 16 la număr, nu au dat prioritate pietonilor care traversau regulamentar. Un şofer a rămas fără permis după ce nu a dat prioritate unui autoturism, patru conducători auto au făcut depăşiri neregulamentare, iar alţi şapte au fost prinşi trecând pe roşu la semafor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite