Peste 6.000 de pachete de ţigări netimbrate descoperite de poliţişti într-un autoturism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unei acţiuni executate de poliţiştii timişoreni, s-a reuşit depistarea unui autoturism, în care erau transportate peste 6.000 de pachete de ţigări netimbrate, care au fost produse în Serbia. Acţiunea a avut loc cu sprijinul ofiţerilor din cadrul Direcţiei Generale Informaţii şi Protecţie Internă.

Ieri seară, în jurul orelor 18.00, pe Calea Timişoarei din municipiul Lugoj, a fost depistat unui autoturism în care erau transportate peste 6.000 de pachete de ţigări netimbrate, în valoare de aproximativ 60.000 de lei, fără documente de provenienţă a acestora.

Conducătorul autoturismului, în vârstă de 26 ani, împreună cu alţi doi ocupanţi ai autoturismului, ambii de 29 ani, au fost conduşi la sediul Poliţiei, unde le-a fost întocmit dosar penal pentru contrabandă cu produse accizabile netimbrate.

"Persoanele în cauză au fost reţinute pe bază de ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Totodată, autoturismul mai sus menţionat, a fost indisponibilizat în vederea luării măsurilor asiguratorii conform dispoziţiilor procurorului de caz, iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării", a spus Andreea Cinteză, ofiţer de presă al Inspectoratului de Poliţie Timiş.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite