Timişoara: Perversiuni în curtea şcolii generale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Perversiuni în curtea şcolii generale
Timişoara: Perversiuni în curtea şcolii generale

Doi tineri au postat câteva clipuri pe internet, în care fac gesturi obscene şi îşi expun părţile intime. Din detaliile profilului unde cei doi au afişat imaginile rezultă că băieţii ar fi din Timişoara.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Gesturi obscene într-o şcoală din capitala Banatului, mediatizate pe youtube

În două filmuleţe postate tinerii apar jucând ping pong dezbrăcaţi şi purtând conversaţii obscene, sau într-un amfiteatru, îmbrăţişându-se şi sărutându-se. 

Mai mult decât atât, un alt clip este filmat în curtea unei şcoli din Timişoara. În imagini, băiatul îşi dă jos pantalonii şi îi arată colegului său fundul gol. Pe aceaşi pagină de internet tinerii se recomandă cu numele, care apare chiar în denumirea imaginilor.

Reprezentanţii Şcolii Generale nr. 7 din Timişoara au recunoscut că terenul de sport pe care băiatul se dezbracă aparţine şcolii.

În plus, profesorii şi-au amintit că cei doi băieţi care au postat filmuleţul au fost elevii lor şi spun că aceştia au cauzat o mulţime de probleme. Urmăreşte pe timisoara.adevarul.ro cine sunt cei doi şi ce alte probleme au mai provocat.

Urmăreşte astăzi timisoara.adevărul.ro pentru a afla ce spun reprezentanţii şcolii în curtea căreia s-au firmat înregistrările video cu gesturi obscene şi detalii despre elevii care apar în înregistrări.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite