Timişoara: Perverşii din curtea şcolii sunt recunoscuţi de profesori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Perverşii din curtea şcolii sunt recunoscuţi de profesori
Timişoara: Perverşii din curtea şcolii sunt recunoscuţi de profesori

Un tânăr care şi-a arătat fundul gol pe terenul de sport al unei şcoli generale din Timişoara şi a postat pe internet filmuleţul în care fapta lui a fost surprinsă a fost recunoscut de profesori.

CITEŞTE ŞI:
Timişoara: Perversiuni în curtea şcolii generale

În titlul clipului apare numele băiatului şi numele şcolii de care aparţine terenul de sport. Reprezentanţii instituţiei au fost şocaţi de faptul că imaginile au fost puse pe internet, dar au spus că nu îi surprinde deloc fapta tânărului.

Tineri şi neliniştiţi

Ciora, băiatul care apare în clip, a studiat la Şcoala Generală nr. 7 până în 2008. „Am avut foarte multe probleme cu el. Avea tulburări de comportament frecvente”, a spus Adriana Popa, coordonatorul Comisiei de Prevenire şi Combatere a Violenţei în Şcoli. Colegul lui, Shtetzko, cel care filmează, a fost şi el elev al aceleaşi şcoli, dar a absolvit cu doi ani inaintea lui Ciora. „Avea şi el tulburări de comportament, dar era mai naiv, mai copilăros, uşor influenţabil, în timp ce Ciora era cel care iniţia problemele”, a continuat Adriana Popa.  Femeia povesteşte că Ciora, a împrăştiat o substanţă otrăvitoare, urât mirositoare în sala de clasă, fapt pentru care i s-a scăzut nota la purtare şi a fost sancţionat. Băiatul a trebuit să muncească trei zile la întreţinerea spaţiului din curtea şcolii. Profesorii din şcoală nu-şi amintesc ca cei doi să fi fost prieteni în gimnaziu.

Doar pe terenul lor

Reprezentanţii instituţiei de învăţământ spun că, deşi terenul de sport care apare în primul clip aparţine de şcoala lor, amfiteatrul în care cei doi tineri se sărută nu este una dintre sălile instituţiei. Profesorii nu recunosc nici sala în care tinerii joacă ping pong dezbrăcaţi. „Da, este terenul nostru de sport, dar noi nu avem un asemenea amfiteatru. Mese de ping pong avem doar în curte”, a spus Gica Dumitru, directoarea Şcolii Generale nr.  7 din Timişoara. Cadrele didactice cred că un asemenea comportament este total inadecvat. „O poate face orice copil, la orice şcoală, ca un fel de răzbunare la adresa şcolii”, a spus Adriana Comloşan, profesoară de fizică.

Urmăreşte astăzi timisoara.adevărul.ro pentru a afla ce spun reprezentanţii şcolii în curtea căreia s-au firmat înregistrările video cu gesturi obscene şi detalii despre elevii care apar în înregistrări.

Citeşte despre alte probleme din şcolile româneşti: 

Bucureşti: Chiulangii Capitalei
Bucureşti:
Abandonul şcolar în scădere

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite