Timişoara: Pericol de explozie într-un cartier de la marginea oraşului (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un vagon plin de propan are scurgeri la un robinet de golire. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Banat este la faţa locului.

ORA 11.00- La mai bine de o oră de la depistarea scurgerii, firma căruia îi aparţine vagonul încă nu a ajuns pentru remedierea defecţiunii. „Specialiştii de la firmă sunt pe drum. Acesta este protocolul, doar ei trebuie să intervină pentru remediere. Deocamdată nu este nicio problemă, sunt scurgeri minore. Vagonul a fost izolat şi cel mai probabil oamenii firmei o să strângă robinetul şi o să-i dea drumul spre destinaţie”, a spus comisarul Sebastian Istrate.

ORA 09.30: Specialiştii de la ISU Banat au intervenit în această dimineaţă în zona Ronaţ-Triaj, unde au fost chemaţi de angajaţii CFR care au sesizat o scrugere la o cisternă  de propan care aparţine societăţii Oltchim. Garnitura cu propan venea din Serbia de la Pancevo şi se îndrepta spre Râmnicu Vâlcea. „Este o scurgere minoră la un robinet de golire. Sunt aşteptaţi angajaţii firmei pentru a remedia defecţiunea. Deocamdată nu este niciun pericol de explozie”, a spus subcomisarul de la Poliţia Transporturi, Sebastian Istrate.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite