Percheziţii pe urmele unei reţele de hoţi de cereale, în Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliția are mandate de aducere pentru 150 de persoane, printre care și polițiști
Poliția are mandate de aducere pentru 150 de persoane, printre care și polițiști

Procurorii DIICOT au făcut în această dimineaţă mai multe percheziţii în localitatea Carani, la o firmă care se ocupa cu comercializarea cerealelor. Din primele date rezultă că hoţii furau direct din firmă, cu maşini de mare tonaj, ajutaţi şi de paznicii firmei.

UPDATE, ORA 9.00 Membrii grupării infracţionale organizate au acţionat în perioada decembrie 2011 - februarie 2012, la sediul a două societăţi comerciale. O parte din membri, angajaţi ai unei firme de pază, aveau rolul de a asigura accesul mijloacelor de transport în incinta unităţilor respective, iar alţi membri ai grupării, angajaţi ai firmelor, facilitau încărcarea acestora. Conform reprezentanţilor IPJ Timiş, marfa furată (porumb, grâu, precum şi fier vechi sau motorină) era cumpărată de reprezentanţii unor firme din judeţ sau de către diverse persoane fizice. În cele trei luni, hoţii au furat peste 300 de tone de cereale, în valoare de peste 300.000 de lei.

UPDATE, ORA 8.10 Percheziţiile încă nu s-au încheiat. „În această dimineaţă sunt în curs de desfăşurare opt percheziţii în judeţ. Sunt vizate 12 persoane suspectate de spălare de bani şi de furt calificat“, a declarat Andreea Cinteză, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş.

Mai multe persoane au fost ridicate în această dimineaţă, în urma percheziţiilor care au avut loc în localitatea Carani din judeţul Timiş. Este vorba de membrii unei reţele de hoţi de cereale. Paguba făcută în doar trei luni de hoţii a fost de aproximativ 300.000 de lei.

Vom reveni cu amănunte!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite