Pensionarul „James Bond" şi-a făcut 12 buletine pentru că fiica sa avea ghinion în dragoste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia din Timiş care şi-a făcut 24 de buletine a ajuns să ia 250.000 de euro din bănci cu acte false deoarece mezina familiei avea probleme în dragoste şi i-a dat iubitului aproape 50.000 din banii furaţi.

Jagoda Cirici, fiica pensionarului „James Bond" cu 12 buletine, a iniţiat afacerea cu buletine false, după ce a fost părăsită de iubit. Pentru a-l determina pe acesta să se întoarcă la ea, femeia a început să îşi confecţioneze cărţi de intentitate false cu ajutorului unei funcţionare de la Serviciul Buletine din Timişoara.

Femeia a început să ia bani din bănci cu buletine false şi i-a dat iubitului 45.000 de euro, după care acesta a părăsit-o din nou. Ea a reuşit să-i convingă apoi şi pe părinţii ei să ia bani din bănci cu acte false.

Soarta procesului pensionarului James Bond depinde de o expertiză contabilă care nu se poate realiza pentru că băncile care au luat o ţeapă de peste un sfert de milion de euro nu au pus la dispoziţie documentele contabile care să dovedească ţeapa. Prin urmare expertul contabil desemnat de instanţă nu poate finaliza expertiza, considerată probă în dosar.

Sudorul Milorad Cirici, de 64 de ani, este judecat pentru înşelăciune, după ce s-a folosit de 12 cărţi de identitate false pentru a lua credite de la bănci. Fiica sa, aflată acum în arest, şi soţia lui au luat şi ele credite cu buletine false. Actele au fost întocmite de o funcţionară de la Serviciul de Buletine Timişoara, care se află şi ea în puşcărie.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite