Pedepsele falsificatorilor de carduri, mărite la Curtea de Apel Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au fost mult mai duri decât cei de la Tribunalul Timiş şi i-au trimis după gratii pe 19 dintre cei 22 de tineri acuzaţi de falsificare de carduri şi extrageri frauduloase din conturi bancare.

În prima instanţă, la Tribunalul Timiş, doar nouă inculpaţi au ajuns la închisoare, primind pedepse cu executare. Alţi 12 au primit pedepse cu suspendare, iar singura femeie din dosar, Luiza Ştefan, soţia unuia dintre inculpaţi, a fost achitată.

Click pe poze pentru o GALERIE FOTO!

image

Situaţia s-a schimbat însă radical în apelul judecat la Curtea de Apel Timişoara. În soluţia dată, judecătorii i-au dat Luizei Ştefan o pedeapsă de trei ani şi şase luni de închisoare cu executare. Doar trei tineri din dosar au scăpat de pedepse privative de libertate. Tot norocoşi se poate spune că sunt alţi şapte ale căror pedepse au rămas neschimbate. În ceea ce îi priveşte pe ceilalţi 12 inculpaţi, la trei pedepsele de trei ani cu suspendare au devenit trei ani cu executare, iar la alţi 11 au fost majorate pedepsele.

Click pe poze pentru GALERIE FOTO din momentul arestării falsificatorilor!

image

De altfel judecătorii au respins recursurile formulate de inculpaţi şi le-au acceptat doar pe cele ale procurorilor DIICOT Timişoara. Atât inculpaţii, cât şi procurorii DIICOT, pot face recurs, care se va judeca la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite