Pedalarea de primăvară: mii de biciclişti sunt aşteptaţi la o plimbare prin Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Numărul celor care au primit plăcuţe de "înmatriculare" a depăşit 12.000
Numărul celor care au primit plăcuţe de "înmatriculare" a depăşit 12.000

“Verde pentru biciclete” organizează deja tradiţionala “Pedalare de primăvară”, la care sunt aşteptaţi să participle toţi cei care au o bicicletă. Până în prezent, în Timişoara, au fost "înmatriculate" peste 12.000 de biciclete.

“Pedalarea de primăvară” va avea loc duminică, 22 aprilie, cu adunarea bicicliştilor pe Platforma Timco, de la ora 10.00. Timişorenii care nu au încă un nămăr de biciclete vor fi “înmatriculaţi” pe gratis, iar apoi se pleca în plimbare prin oraş, începând cu ora 11.00.

Cei prezenţi vor pedala pe următorul traseul: Calea Circumvalațiunii - Bulevardul Republicii - Bulevardul Iuliu Maniu - Bulevardul 16 Decembrie - Bulevardul Constantin Brâncoveanu - Splaiul Tudor Vladimirescu - Bulevardul Mihai Viteazul - Bulevardul Victor Babeș - Strada Cluj - Bulevardul Corneliu Coposu - Splaiul Nistrului - Piața Badea Cârțan - Bulevardul Take Ionescu - Strada Popa Șapca - Parcarea Iulius Mall - Calea Circumvalațiunii - Strada Gheorghe Lazăr – Piața Mărăști. Pedalarea de primăvară se va încheia în jurul orei 13.00, în Piaţa Unirii.

De remarcat că de la prima ediţie al acestui evenimentz, “Verde pentru biciclete” a împărţit peste 12.000 de numere de biciclete.
Acest eveniment are drept scop încurajarea utilizării bicicletei de către timișoreni ca alternativă de deplasare în scop recreativ sau sportiv şi în activităţile cotidiene.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite