Pavarotti din Banat este mai iubit în Timişoara ca oriunde în lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Busuioc a primit aplauze la final de concert
Costel Busuioc a primit aplauze la final de concert

Costel Busuioc a ţinut aseară concert cu casa închisă. Pentru spectacolul de la Sala Capitol au fost vândute toate biletele.

Costel Busuioc progresează de la an la an. „Mi-a fost ruşine că am cântat prost anul trecut. Acum studiez şi mă pregătesc. Vreau să rup gura târgului”, spunea Busuioc înainte de concert. Planul i-a reuşit şi artistul cu o poveste impresionantă i-a dat gata pe timişorenii prezenţi la concert. „Anul trecut v-am promis ceva şi vreau să mă ţin de cuvânt”, le-a spus Costel celor aproape 1.000 de spectatori prezenţi.

Surpriza s-a numit „Ave Maria”, pe care Pavarotti din Banat a interpretat-o în finalul concertului. Spectatori de toate vârstele, printre care şi mulţi tineri, îl apreciază pe Costel Busuioc pentru pasiunea pe care o pune în dorinţa de a progresa. „Am fost şi anul trecut şi a fost foarte frumos. Am fost cu aceiaşi prieteni. E lăudabil ce face şi chiar se vede un progres”, a spus Irene Cărciun, de profesie medic.

Cartea „Costel Busuioc”, un real succes
O profesoară de muzică prezentă la concert a ţinut să-i facă unele observaţii constructive artistului. „Îl ştiu de când lucra în gară. Am să-i zic una-alta, dar o să i le zic între patru ochi”, a spus profesoara. La final, Costel a dat autografe şi şi-a făcut poze cu toţi cei interesaţi. Cartea despre viaţa lui Busuioc s-a vândut, de asemenea, foarte bine. Concertul de aseară face parte din turneul „Acasă de Crăciun”, care se ţine în mai multe oraşe din ţară.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite