Pavarotti din Banat: „Al treilea copil nu l-am dorit deloc. Militez împotriva avortului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Busuioc
Costel Busuioc

Costel Busuioc, supranumit Pavarotti din Banat după câștigarea unui concurs de talente în Spania, a susținut în această iarnă mai multe concerte de colinde. Unul din concerte a avut loc la Lugoj, ocazie cu care Busuioc a spus că este un militant împotriva avortului. 

Costel Busuioc a depășit un moment critic din viață, când cariera i-a fost pusă în pericol de un interlop care l-a bătut într-o spalătorie auto. Revenit pe scenă, Costel Busuioc a susținut mai multe concerte de colinde în această iarnă, iar unul din concerte a avut loc la o biserică evanghelică din Lugoj. Înainte de a cânta Costel Busuioc a susținut un discurs prin care și-a exprimat convingerile cu privire la avort. „Majoritatea conducătorilor posturilor TV pe la care am fost invitat sunt oameni politici. Eu nu sunt om politic și nu militez pentru vreun partid. Militez pentru moralitate, pentru o Românie care să îl caute pe Dumnezeu”, a spus Costel.

„Eram foarte supărat că soția a rămas însărcinată” 

Acesta a mai mărturisit, apoi, că al treilea său copil, Sara, nu a fost dorit deloc. „Am patru copii. Al treilea este o fetiță. Nu ne-am dorit-o deloc. Eu lucram pe atunci la Gara de Nord și salariul ne ajungea doar pentru abonament și curent . Eram foarte supărat că soția a rămas însărcinată. Fetița a avut probleme de sănătate. Trei luni nu am știut ce este noapte. Arăta foarte rău. Avea tot felul de pete pe față și pe piept, avea insuficiență respiratorie. Sara este însă o fată deosebită. Citește de la patru ani și jumătate, are ureche muzicală și o voce foarte frumoasă. Este un copil deosebit și sunt foarte fericit. V-am spus toate acestea pentru că sunt un militant împotriva avortului și să vă rog ca oridecâte ori întâlniți o persoană care vrea să avorteze să o încurajați”, a mai spus Costel Busuioc, care a mai ținut să infirme încă o data zvonurile potrivit cărora ar fi divorțat. Acesta a mărturisit că își iubește mult soția și ar vrea să mai aibă copii, dar starea de sănătate a soției nu permite acest lucru.  

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite