Patru tineri suspecţi de trafic de droguri rămân după gratii GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii de la Tribunalul Timiş au prelungit cu 30 de zile mandatul de arestare preventivă pe numele a patru tineri suspecţi de trafic de droguri, reţinuţi în urma descinderilor care au avut loc în Lugoj în 7 aprilie.

Cinci persoane au fost prezentate în faţa judecătorilor de la Tribunalul Timiş. Patru dintre acestea se reîntorc după gratii, după ce s-au prelungit mandatele de arestare preventivă pe numele lor, iar cea de-a cincea persoană va fi cercetată în continuare, în stare de libertate, în ciuda solicitării procurorilor DIICOT.

Tot din Lotul Autobuzul mai fac parte alte 21 de persoane care se află în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş. Tinerii au solicitat, prin avocaţii lor, să fie cercetaţi în stare de libertate.

Mulţi dintre ei au recunoscut faptul că au consumat droguri, însă anii trecuţi, în 2008-2009, iar între timp s-au lăsat, şi-au găsit locuri de muncă şi şi-au întemeiat familii. Niciunul nu a recunoscut că ar fi făcut trafic de droguri.

Tinerii au fost reţinuţi în urma descinderilor desfăşurate în 7 aprilie de poliţiştii de la Crimă Organizată, coordonaţi de procurorii DIICOT. Ajutaţi de mascaţii de la Poliţie şi Jandarmerie, aceştia au făcut zeci de percheziţii în casele mai multor persoane suspecte de trafic şi consum de droguri care au fost aduse ulterior cu autobuzul la Timişoara, pentru audieri.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE DE LA DESCINDERI

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite