Patru lăutari au fost tăiaţi cu cuţitul şi bătuţi cu scaunul pentru o dedicaţie muzicală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi lăutari au fost tăiaţi cu cuţitul de bătăuşul nemulţumit că nu a primit o dedicaţie
Doi lăutari au fost tăiaţi cu cuţitul de bătăuşul nemulţumit că nu a primit o dedicaţie

Scandalul a avut loc astăzi dimineaţa, în localitatea Coşteiu, conflictul fiind aplanat cu ajutorul mai multor echipaje de poliţie care l-au îmblânzit pe agresor.

Petrecerea de ziua îndrăgostiţilor s-a încheiat în localitatea Coşeiu, lângă Lugoj, duminică dimineaţa, cu o încleştare pe viaţă şi pe moarte între un petrecăreţ şi lăurarii din birt, chemaţi să întreţină atmosfera.

Florin Dinică, de 26 de ani, din localitatea Grosu (Mehedinţi), s-a luat la bătaie cu muzicanţii pentru că aceştia nu au vrut să îi cânte o melodie pe care el a vrut să o dedice unei fete din bar.

Pentru că avea impresia şi că unul dintre lăutari i-a făcut ochi dulci fetei de care bătăuşul este îndrăgostit, Florin Dinică a luat la pumni toată trupa de lăutari. În încăierare, Dinică a reuşit să-i taie cu cuţitul pe doi dintre lăutari, iar pe alţi doi i-a lovit cu un scaun în cap.

Poliţiştii postului de Poliţie Coşteiu au intervenit la ora 5,25 să-i despartă pe lăutari de bătăuşul încălzit de alcool, care s-a ales cu dosar penal. 

„Persoane implicate în altercaţie au fost transportate la spitalul Lugoj pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar din diagnosticul preliminar s-a stabilit ca nu le-a fost pusă viaţa în pericol. În cauză se efectuează cercetări faţă de agersor pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi vătămare corporală", a spus Emil Andrei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite