Patru bărbaţi reţinuţi de poliţişti din Lugoj după ce au vândut apă colorată în loc de motorină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
arhivă Adevărul
arhivă Adevărul

Poliţiştii din Lugoj au depistat şi reţinut, luni seara, în parcarea unui centru comercial, patru persoane care încercau să devină mai bogaţi de pe uma ignoranţei unor localnicii. Bărbaţii susţineau că au motorină de vânzare, însă în realitatea vindeau apă colorată.

Oamenii legii l-au reţinut pe Ciprian P., de 40 de ani, Florin P., de 37 de ani, Traian M., de 37 de ani, toţi din comuna Albota, judeţul Argeş si Gabriel P., din satul Borovineşti, judeţul Argeş, care au încercat să ofere spre vânzare mai multe bidoane pline cu apa colorată, ei susţinând că în interiorul acestora se află motorină.

Cei patru au fost conduşi la sediul politiei unde, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că folosind acelaşi mod de operare, cei patru au înşelat în urma cu trei săptămâni mai multe persoane din localitatea Făget .

"În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, fiind dispusă cercetarea în stare de libertate a suspecţilor", a spus Emil Andrei, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite