Timişoara: Patru interlopi din „clanul Torj” sunt la un pas de libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul consilier local din Biled, Lucian Torj şi cei 11 „locotenenţi” ai săi au ajuns din nou în faţa magistraţilor. Patru dintre interlopi sunt la un pas să fie judecaţi în stare de libertate.

Citiţi şi:

Timişoara: Consilierul Torj: „Eu decid cine e bătut la bar“
Timişoara: Clan interlop trimis în judecată
Timişoara: Lucian Torj vrea să scape pe o cauţiune de 10.000 de lei


După ce interlopii din „clanul Torj” au fost trimişi în judecată, , procurorii DIICOT au solicitat prelungirea mandatelor de arestare cu încă 60 de zile. Judecătorii Tribunalului Timiş au hotărât să îi menţină în arest pe Lucian Torj şi încă şapte interlopi. Magistraţii de la Tribunal au decis, însă eliberarea a patru persoane, reţinute şi arestate în luna februarie. Este vorba de Cristian Cornea, Marius Todirel, Sergiu Burkas şi Daniel Foca.

Procurorii DIICOT au declarat recurs la decizia magistraţilor care s-a judecat astăzi la Curtea de Apel Timişoara. Tot astăzi s-a judecat şi recursul depus Lucian Torj şi celelalte şapte persoane pentru care s-a prelungit mandatul de arestare cu încă 60 de zile. Judecătorii decid astăzi dacă îi eliberează pe memrbii unuia din cele mai temute grupuri interlope din Timiş.

Grupul condus de Torj este acuzat că a şantajat şi agresat mai mulţi timişoreni, de la care au încasat mii de euro. De asemenea, Torj şi locotenenţii săi sunt acuzaţi că aveau în subordine două grupări de prostituate care lucrau pentru ei.
 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite