Patronul firmei de transport Edy Spedition, milionarul Alin Popa, a murit într-un accident în Timiş. El a intrat într-un TIR UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alin Alexandru Popa proprietarul firmei de transport Edy Spedition, s-a stins din viaţă miercuri după amiază, într-un accident, între localităţile Şag şi Jebel. El conducea un Mercedes, a intrat într-o depăşire neregulamentară şi s-a izbit de un TIR care venea din faţă.

ORA 18.50 Circulaţia pe drumul pe care a avut loc accidentul se defăşoară normal. Mercedes-ul S Klasse, pe care îl conducea Alin Popa, este un morman de fiare. După accident, autoturismul de lux a ajuns într-un şanţ, la fel şi TIR-ul, însă pe partea sa de drum. TIR-ul macedonean transporta 12 tone de medicamente, spre Rusia. "Noi am venit de la Vârşeţ, acolo vom duce încărcătura. Vrem să ducem măcar remorca, pentru că maşina este stricată", a declarat un bărbat sârb, care alături, de alţi colegi, reprezentanţi ai firmei de care aparţine TIR-ul, a ajuns la locul accidentului. Vezi aici imagini terifiante cu maşina lui Alin Popa, după accident.

Mercedes-ul a fost pus pe o platforma pentru a fi luat de la locul accidentului, însă aceasta s-a blocat în câmp după ce, în urmă cu puţin timp, peste oraş şi zonele învecinate a dat o furtună. Acum, se aşteaptă venirea unui tractor pentru a debloca platforma.

ORA 17.40 Reprezentanţii Poliţiei Timiş au confirmat că şoferul care a murit pe loc în această după-amiază pe druml dintre Şag şi Jebel este Alin Alexandru Popa, hunedoreanul care deţine compania de transport Edy Spedition. Acesta avea 41 de ani. "Accidentul s-a produs în jurul orei 16.00. Şoferul Mercedes-ului a intrat într-o depăşire neregulamentară şi s-a izbit de un autotren cu numere de Macedonia. Şoferul TIR-ului este cetăţean macedonean. Acesta a fost rănit uşor", a declarat Mădălina Mezdrea, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

Un milionar de Top Forbes

Cu o avere estimată la 20-21 de milioane de euro, hunedoreanul Alin Popa ocupa poziția 230, în topul celor mai bogați 500 de români, potrivit revistei Forbes. În vârstă de 40 de ani, Alin Popa este fondatorul Edy Spedition. Anul acesta se împlinesc 20 de ani de la înfiinţarea grupului Edy, unul dintre principalii jucători de pe piaţa de transporturi rutiere de marfă din România. Citeşte aici povestea milionarului de Top Forbes Alin Popa.

Rămâi pe timisoara.adevarul.ro, pentru imagini de la faţa locului

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite