Patronul de la Banat Zrenjanin pregăteşte 100 de ceasuri personalizate pentru Poli

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Banat Zrenjanin, care a învins Poli Timişoara cu 1-0, este patronat de un cunoscut om de afaceri din provincia Vojvodina, Mirco Vuciurevici, care are afaceri cu ceasuri în Elveţia.

Mirco Vuciurevici a preluat echipa din satul Banatski Dvor, aflat la 20 de kilometri de graniţă, pe care a promovat-o în prima ligă sârbească. A fost cea mai mică echipă de fotbal înscrisă în primul eşalon din Europa, satul având puţin peste 1.000 de suflete. Investitorul a construit aici şi un stadion cochet care îi poartă acum numele. Echipa a retrogradat însă repede, iar apoi a urmat fuziunea cu echipa Banat Zrenjanin (fosta Proleter înainte de războiul din Iugoslavia), astfel că meciurile se dispută în oraş.

Ceasuri personalizate

Acum, Banat ocupă locul trei în elaşonul secund şi se luptă să prindă măcar locul doi pentru a promova în Superliga sârbească. Mirko Vuciurovici a făcut o promisiune inedită pentru oficialii clubului timişorean. La următorul meci amical dintre Banat şi Poli, care se va juca cel mai probabil la Timişoara, acesta va oferi cadou 100 de ceasuri marca Nivada, care vor fi personalizate cu numele Poli.

Banat Zrenjanin a învins Poli Timişoara într-un meci amical disputat în provincia Vojvodina. Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 44 de Zoran Vujici.

Timişorenii au pierdut în faţa unei echipe din liga secundă sârbească


 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite