UPDATE Patron de bar din Timişoara lăsat fără Ferrari după ce s-a dovedit că maşina era furată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşina fusese cumpărată cu 100.000 de euro de patronul barului de la o societate care se ocupa de vânzări de vehicule second-hand. Poliţiştii şi-au dat seama că maşina era furată după ce omul a încercat în zadar să înmatriculeze autoturismul. La firma de second-hand-uri auto au mai fost găsite încă cinci maşini suspecte bănuite că ar fi fost furate.

În acest moment, automobilul de lux se află în curtea Inspectoratului de Poliţie Timiş, în timp ce aşa-zisul ei proprietar a fost audiat, iar oamenii legii îl consideră un cumpărător de bună credinţă. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că nu ştia că bunul de lux ar fi furat, mai ales că maşina a fost cumpărată de la o societatea comercială. Din informaţiile poliţiştilor, maşina a fost declarată furată în Germania încă din anul 2009, dar doar anul acesta a fost găsită. În acest moment, autovehiculul are numere roşii de România.

image

Autoturismul de lux Ferrari Modena a fost vândut ca second-hand

Se pare că descoperirea de datorează tocmai patronului de bar care a încercat să înmatriculeze autoturismul, doar că nu avea niciun act original al vehiculului. Atunci poliţiştii au început mai multe cercetări şi au descoperit infracţiunea. În plus, oamenii legii au mai descoperit la firma care se ocupa de vânzări second-hand încă cinci maşina despre care se bănuieşte că ar fi furate.

image

Maşina furată nu are la bord decât 35.000 de kilometri.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite