Pascaline Bombeto şi ceilalţi trei sârbi arestaţi au fost puşi în libertate de Tribunalul Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pascaline Bombeto, soţia consilierului 2 de la Ambasada Republicii Congo din Belgrad, a fost prinsă cu 18.500 de pachete de ţigări în maşină
Pascaline Bombeto, soţia consilierului 2 de la Ambasada Republicii Congo din Belgrad, a fost prinsă cu 18.500 de pachete de ţigări în maşină

Tribunalul Timiş a decis cercetarea în stare de libertate a soţiei consilierului 2 al Ambasadei Republicii Congo în Serbia, precum şi a celor trei sârbi arestaţi odată cu ea. Procurorii DIICOT pot face recurs.

Tribunalul a admis cererile de liberare provizorie sub control judiciar formulate de Pascaline Esther Bombeto, Damir Dobrijevic şi Miljan Vujosevic. În ceea ce îl priveşte pe cel de-al treilea sârb arestat preventiv, Milan Vrcelj, magistraţii au decis înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura obligaţiei de a nu părăsi Timişoara. Hotărârea nu este definitivă, iar procurorii DIICOT pot face recurs, care se va judeca la Curtea de Apel Timişoara.

Odată început procesul pe fond, Pascaline Bombeto a declarat că soţul ei este cel care a rugat-o să îl ajute pe Miljan Vojosevic să introducă ţigări de contrabandă în România. Dintre toate persoanele din dosar, Bombeto Pascaline Esther a recunoscut că îl cunoaşte doar pe Miljan Vojosevic, iar pe acesta, prin intermediul soţului ei. „Sunt o biată femeie! În cursul acestui an, soţul meu mi-a spus să îl ajut pe Miljan Vojosevic să introducă ţigări în România. Mi-a spus că nu voi păţi nimic. Am venit în România cu acest inculpat, să aduc ţigări, doar de două ori. Eu nu cunosc pe nimeni în România", a declarat femeia. Aceasta a fost trimisă în judecată de procurorii DIICOT pentru constituirea unui grup infracţional şi contrabandă în formă continuată.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite