Parcurile vor rămâne deschise pentru timişorenii: vor fi păzite cu camere de luat vederi şi poliţişti locali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parcul Rozelor
Parcul Rozelor

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a decis să elimine programele de vizită în pracurile din Timişoara. Singurul parc care va avea program este Parcul Copiilor

Nicolae Robu a decis ca toate parcurile din Timişoara să rămână deschise non-stop, chiar dacă există riscul de distrugeri şi deteriori din cauza celor certaţi cu bunul simţ. Primul pe care nu se va mai pune lacăt după ora 22.00 este Parcul Rozelor.

Nu pot să fiu de acord ca Parcul Rozelor să existe pentru vizite. Parcurile trebuie să rămână deschis 24 de ore din 24, pentru a ne bucura de ele. Vor avea un regim firesc, nu vor fi obiective de vizitat, pentru că ele există pentru ca lumea să se simtă bine”, a declarat Robu.

Primarul Timişoarei susţine că a găsit soluţia pentru a contracara distrugerile provocate de nesimţiţi, beţivi şi boschetari. “O parte din timişoreni distrug, produc pagube. Dar vom lua măsurile de riguare. Vor exista cemere de luat vederi, vom avea patrule ale poliţiei locale”, a mai declarat Nicolae Robu.

Singurul parc care va avea un orar este Parcul Copiilor, unde, din cauza jocurilor şi instalaţiilor existente, nu se poate lăsa deschis noaptea. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite