Parcul Copiilor din Timișoara va fi completat cu alte jocuri și va avea program prelungit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii din Timișoara au la dispoziție un parc european
Copiii din Timișoara au la dispoziție un parc european

Având în vedere solicitările mai multor cetăţeni, părinţi, bunici şi nu numai, conducerea Primăriei Timișoara a stabilit ca programul de funcţionare al parcului să fie cuprins între orele 9- 22

Parcul Copiilor “Ion Creangă” și-a redeschis porțile la 1 iunie, după o investiție de peste 2 milioane de euro. Reprezentanții primăriei susțin că au primit numeroase plângeri că pacul se închide prea repede, mai ales că este și peioada vacanțelor.

“Având în vedere solicitările, am stabilit ca programul de funcţionare al parcului să fie cuprins între orele 9- 22, tocmai pentru a beneficia în această perioadă a vacanţei de vară a copiilor şi de acest spaţiu nou de recreere cu echipamente de joacă pentru copii, diferit de cele din cartiere”, a declarat Adrian Diaconu, viceprimarul Timișoara.



GALERIE FOTO


Ziua de luni a fiecărei săptămâni va fi o zi în care se vor face intervenţiile cu lucrări de reparaţii curente funcţie de necesităţi la echipamente, dar şi întreţinerea zonelor verzi gazonate şi a vegetaţiei. Pentru viitor, se caută soluţii pentru ca şi această zi să fie o zi de funcţionare a parcului.

În perioada următoare, parcul va beneficia de o completare a unor obiective cum ar fi: clădirea fostului „labirint de oglinzi” a tunelului precum şi a amfiteatrului, dar şi aducerea unor noi piese de joacă atât de solicitate de părinţi, dintre care huţuluşe sub diferite forme, tobogane, precum şi echipamente de fitness.

Parcul Copiilor Timișoara
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite