UPDATE Un şmecher cu BMW sfidează legea în centrul Timişoarei: a parcat peste un stâlp ce blochează accesul maşinilor GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Posesorul unui BMW cu numere de Caraş-Severin şi-a parcat maşina peste un stâlp de plastic care blochează accesul autoturismelor pe strada Mercy, din centrul Timişoarei.

UPDATE, ORA 14.00

Şmecherul cu BMW a scăpat fără să plătească nici măcar un ban pentru distrugerea stâlpului ridicat de cei de la Primăriei, dar nici pentru parcare pe loc nepermis. Acesta este mesajul pe care l-au transmis cei de la Poliţia Locală. Pentru că au ajuns prea târziu la faţa locului, iar şoferul a apucat să plece, poliţiştii nu mai au nicio pârghie prin care să dea o sacnţiune, chiar dacă există poze şi martori.

Conform Ordonanţei de Guvern nr.2 din 2001, privind regimul juridic, o faptă trebuie constatată de agent în mod direct pentru a se putea lua măsuri de sacţionare. În acest caz nu putem face nimic, chiar dacă există poze ca dovadă. Din păcate nu ne lasă legea”, a declarat Georgiana Velicu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale.

În ce priveşte lentoarea cu care au acţionat poliţiştii, chiar dacă în Piaţa Unirii şi în centru există patrule în permanenţă, Georgiana Velicu afirmă că reprezentanţii legii s-au deplasat la faţa locului de abia după ce au fost sesizaţi telefonic. „Colegii mei au ajuns după ce şoferul a plecat, pentru că şi noi am fost anunţaţi prea târziu. Nu pot fi nici ei în fiecare zonă să vadă ce se întâmplă”, a mai spus Velicu.


Pentru că probabil s-a săturat să facă ture pentru a găsi un loc de parcare, un individ cu BMW a găsit de cuvinţă să îşi lase maşina direct peste stâlpii de plastic montaţi pentru a bloca accesul autovehiculelor pe strada Mercy. Martorii spun că BMW-ul cu numărul de înmatriculare CS 99 Roc a culcat la pământ unul din stâlpi, iar şoferul a coborât lejer de parcă nu ar fi comis nicio ilegalitate.



VEZI AICI GALERIE FOTO


M-am contariat de fază. E un domeniu public pietonal, iar omul acesta a ignorat toate regulile comunităţii în care trăim. Astfel de evenimente trebuiesc semnalate, dacă dorim să trăim într-o ţară civilizată şi dacă dorim să ne numim oameni civilizaţi. Cei care ignoră legea în aşa hal trebuie să plătească scump. Mă deranjează atituidinea”, a spus martorul.

Poliţia Locală a fost sesizată de trecători, dar până să sosească un echipaj la faţa locului, şoferul BMW-ului a revenit la maşină şi a părăsit zona.
 

image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite