O mie de absolvenți de liceu au dansat pentru un loc în Cartea Recordurilor GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape o mie de tineri absolvenți din 29 de licee din Timișoara au dansat în Piața Victoriei și s-au sincronizat cu tineri din nouă țări, pentru a depăși un record mondial din 2008

Timișorenii au avut ocazia să trăiască clipe speciale alături de zeci de mii de tineri din nouă țări: Slovenia, Serbia, Croația, Muntenegru, Macedonia, Bosnia-Herzegovina, Cipru și Albania. Cu toții s-au adunat la parada absolvenților de liceu, din cadrul manifestării Dance with Europe, pentru a avea șansa să intre în Cartea Recordurilor - Guinness Book, ca cel mai sincronizat dans din lume.



GALERIE FOTO

Inițiatorii acestei manifestări sunt două școli de dans din Slovenia, care au dorit, acum 20 de ani, să exprime bucuria absolvenților de liceu.  Această febră s-a extins în mai multe țări. Sper ca în acest an să intrăm în cartea recordurilor. Trebuie să depășim numărul de 27.000 de dansatori, cât este vechiul record din 2008. Dacă nu reușim, vom încerca și la anul”, a declarat Vera Arsin, organizatorul evenimentului de la Timișoara.

În Piața Victoriei din Timișoara au dansat 909 absolvenți de liceu, care timp de șapte minute, și-au sincronizat mișcările pe muzica lui Johan Strauss-fiul.  Rezultatul va fi comunicat de reprezentanții Guinness Book nu mai repede de șase luni.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite