Timişoara: Pantilimon îşi cere scuze pentru greşeala din meciul cu Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul portar a admis că eroarea sa a fost decisivă în partida de aseară şi spune că regretă înfrângerea în faţa unui stadion plin.

Citeşte şi:

Pleacă Sabău de la "Poli" după prima înfrângere în campionat? (SONDAJ)

Costel Pantlimon apreciază atitudinea colegilor, antrenorilor şi conducerii, care l-au susţinut după momentul greu din partida cu Steaua. "Trebuie să ne treacă supărarea după înfrângerea cu Steaua, pentru că sunt multe meciuri importante de acum încolo. Cu toate acestea nu ne este deloc uşor, pentru că am avut tribunele pline şi ne doream foarte mult să câştigăm cu Steaua şi să rămânem pe primul loc", a spus jucătorul bănăţenilor.

Acesta speră că echipa sa va reînnoda şirul victoriilor. "Înfrângerea cu Steaua ar putea conta foarte mult la sfârşitul campionatului, pentru că, după cum se vede, acum sunt multe echipe acolo sus. Urmează meciuri cu alte contracandidate şi trebuie să facem tot posibilul să câştigăm acele meciuri", a mai spus Pantilimon.

Clemenţa clubului în privinţa greşelii tânărului jucător a fost confirmată de Marian iancu într-un comunicat. "Pantilimon este un jucător care a adus mult în economia jocurilor disputate pentru ca să-l facem vinovat şi să nu fim solidari cu el", a spus preşedintele echipei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite