Timişoara: Costel Pantilimon va închide poarta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Costel Pantilimon va închide poarta
Timişoara: Costel Pantilimon va închide poarta

Portarul lui „Poli” ştie cât de important este ca bănăţenii să nu primească gol în meciul cu Stuttgart. Jucătorii timişoreni nu se lasă influenţaţi de agitaţia din jurul partidei.

Apropierea meciului cu Stuttgart se face simţită peste tot în jurul stadionului „Dan Păltinişanu”. Dacă până acum liniştea era tulburată doar de câţiva microbişti care doreau să asiste la antrenamentele echipei, acum lucrurile stau cu totul altfel. Ieri, pentru a ajunge la antrenament, jucătorii îşi făceau loc printre tiruri cu echipament electronic pentru transmisia în „full HD”, ziarişti, tehnicieni, reprezentanţi UEFA, oficiali ai clubului şi aşa mai departe.

E un meci important un interes foarte mare pentru acest meci. Suntem conştienţi de acest lucru şi tocmai de asta ne pregătim şi mai bine”, a spus Costel Pantilimon. „În cupele europene sunt într-adevăr emoţii mai speciale. Stuttgartul este o echipă mare, iar cu asta am spus totul, nu au nevoie de altă prezentare”, a completat colegul său, Alex Curtean.

Altfel de adversar

Timişorenii au eliminat deţinătoarea Cupei UEFA, însă sunt circumspecţi în privinţa şanselor cu VfB Stuttgart. „E un adversar diferit faţă de Şahtior, germanii au stilul lor de joc, au o forţă fizică mai mare. Cei de la Doneţk erau mult mai tehnici, cu Stuttgart ne aşteptăm la un meci de luptă”, este de părere portarul lui „Poli”.

Alex Curtean s-a declarat un fan al lui Alexandr Hleb, viitorul adversar. „Lumea se aştepată la mai multe de la noi acum, inclusiv calificarea în Liga Campionilor, iar noi vom face tot ce putem pentru a reuşi. Faţă de Stuttgart şi Şahtior suntem o echipă mai mică, dar încercăm să ajungem cât mai sus. Nu ni s-a spus să avem grijă la vreun jucător anume. Mie personal îmi place Hleb, dar forţa lor stă în echipă”, a explicat mijlocaşul.

Fără gol primit acasă

Portarul echipei bănăţene este conştient de avantajul păstrării tabelei intacte pe teren propriu. „E foarte important să nu primim gol, dar în astfel de cazuri meritul este al întregii echipe, nu al meu sau al vreunui jucător anume. Suntem o echipă şi tot ce facem bine sau rău, facem împreună”, a declarat Costel Pantilimon.

Acesta regretă absenţa lui Ciprian Marica, colegul său de la echipa naţională. „Îmi pare rău că s-a acceidentat Marica, nu ştiu dacă e mai bine pentru noi sau nu. E dureros să afli că un coleg e accidentat, e cel mai greu lucru pentru un jucător de fotbal”, a mai spus Pantilimon.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite