Panică pe strada Ulpia Traiana în urma unei confuzii: explozie sau scurtcircuit?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii de pe strada Ulpia Traiana au fost treziţi în toiul nopţii de o explozie puternică, urmată de fum şi foc. Oamenii s-au gândit că ţeava de gaz de pe strada principală a explodat, astfel că au înroşit firul de la 112. Echipaje de poliţie, pompieri, specialişti Eon Gaz şi Enel s-au mobilizat şi au sărit în ajutorul oamenilor. La faţa locului, forţele de intervenţie au descoperit sursa problemelor.

Speriaţi de bubuitură, oamenii din zonă au crezut că ţeava de gaz e de vină pentru deranjul provocat. Ajunşi la faţa locului după pompieri, care între timp au stins incendiul, reprezentanţii furnizorului de gaz au stabilit că flăcările nu au fost provocate de ţeava aflată în responsabilitatea lor, aceasta fiind situată de cealaltă parte a drumului.

În timp ce jandarmii şi poliţiştii izolau zona, pe strada Ulpia Traiana au ajuns şi angajaţii Enel, însă şi aceştia au susţinut că incendiul şi bubuitura nu provin de la vreo linie de alimentare cu curent electric. După alte  câteva minute, specialiştii au stabilit că întreaga nebunie a pornit de la o linie de alimentare a RATT, care ducea la un transformator din zonă. Totul de la un scurtcircuit.

image

După o oră de agitaţie, atât forţele de ordine, cât şi oamenii s-au retras, fericiţi că nu au existat pagube materiale sau umane.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite