Panică într-un cămin studenţesc care s-a umplut de fum de la o cârpă aprinsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenţii din căminul 20 al Universităţii Politehnica au tras o sperietură straşnică noaptea trecută. Pompierii au fost chemaţi în miez de noapte să intervină la un incendiu în Complexul Studenţesc. Aceştia au găsit mai mult fum decât foc, dar pentru siguranţă studenţii au fost evacuaţi până la lichidare.

Incendiul a avut loc în jurul orei 03.30, când pompierii au fost chemaţi să intervină din cauza fumului dens care a cuprins cămminul. La faţa locului pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Banat au constatat că e vorba mai mult de fum. „Într-o tubulatură de scurgere s-au aruncat cârpe şi hârtii, iar de la o ţigară aprinsă aruncată acolo focul a început să ardă mocnit şi a făcut mult fum. Sperietura a fost mai mare decât focul propriu-zis”, a spus dispecerul de serviciu de la ISU Banat.

Al doilea incendiu din această iarnă


Un alt incendiu a avut loc în complexul studenţesc în această iarnă la un transfor electric din zona căminului 8. Din cauza suprasolicitării reţelei cablurile au luat foc, iar câteva cămine şi localuri din zonă au rămas fără curent electric.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite