Timişoara: Palat ţigănesc demolat cărămidă cu cărămidă de primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Palat ţigănesc demolat cărămidă cu cărămidă de primărie
Timişoara: Palat ţigănesc demolat cărămidă cu cărămidă de primărie

Executorii municipalităţii au început în această după-amiază demolearea unei construcţii ridicate ilegal pe strada Glad din Timişoara.

CITEŞTE DETALII DESPRE AFACERILE MAFIEI IMOBILIARE A ROMILOR DE MĂTASE:

Şeful clanului de mătase: „Nu mă urmăresc poliţiştii, că i-aş vedea. Eu îi cunosc pe toţi”

Clanurile romilor de mătase au înhăţat centrul Timişoarei prin falsuri şi teroare

Şeful clanului romilor de mătase fentează justiţia termen după termen

Ionelaş Cârpaci este judecat pentru uz de fals

Primarul Gheorghe Ciuhandu a dispus demolarea clădirii construite de o familie de rromi după ce proprietarii au construit fără a respecta autorizaţia emisă de primărie. Şantierul a început în 2002 fără a exista o autorizaţie de construcţie. Direcţia de Urbanism a amendat proprietarul, iar doi ani mai târziu Aurelia Dempewolf a obţinut autorizaţie. Cu toate acestea, familia de rromi nu a respectat condiţiile impuse de primărie. „Proprietarul s-a extins cu construcţia şi pe terenul statului şi nici nu a respectat autorizaţia”, a spus şeful Direcţiei de Comunicare din Primăria Timişoara, Violeta Mihalache.

Rromii nu au făcut scandal


Primăria nu a putut demola palatul ţigănesc cu excavatoarele deoarece construcţia este ridicată într-o curte interioară. Muncitorii angajaţi de executorii primăriei au început demolarea construcţiei ţiglă cu ţiglă. Rromi nu au făcut scandal la demolare, dar consideră acţiunea una discriminatorie şi îşi rezervă dreptul de a o contesta. „Primarul are probleme cu rromi şi nu ştiu de ce. Vom ajunge la Strasbourg, la Haga, la Bruxelles şi unde e nevoie”, a spus Rudolf Stancu, fratele proprietarei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite