Pacienţii internaţi la Spitalul Judeţean din Timişoara stau în beznă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Terapie Intensivă, aparatele funcţionează normal datorită generatorului
La Terapie Intensivă, aparatele funcţionează normal datorită generatorului

Din cauza unor reparaţii la reţeaua electrică a Spitalului Judeţean, curentul a fost oprit în mai multe secţii şi pacienţii internaţi acolo sunt obligaţi să stea în întuneric timp de câteva ore.

În partea administrativă, secţiile unde sunt internaţi pacienţii, laboratorul şi în policlinică curentul a fost întrerupt astăzi, în jurul orei 15. „Secţiile au fost anunţate că se va întrerupe curentul. Se înlocuiesc siguranţele vechi din tabloul de distribuţie care nu mai corescpund din punct de vedere funcţional pentru că au apărut noi consumatori de energie electrică, adică aparatură medicală suplimentară", a spus Liana Dacilescu, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Judeţean.

 
În Unitatea de Primire a Urgenţelor, Blocul Operator, Radiologie, Terapie Intensivă, Ortopedie şi Casa Austria, aparatele funcţionează normal fiind alimentate cu energie electrică de la generatorul spitalului. „Toate aparatele sunt trecute pe generator şi funcţionează aşa cum trebuie", a spus Ovidiu Bedreag, medic specialist în cadrul Clinicii de Terapie Intensivă. Situaţia va reveni la normal în jurul orei 17.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite