Pablo Vasquez: "Voi da randament maxim pentru Poli în al doilea cantonament"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasquez vrea performanţă cu "Poli" Timişoara
Vasquez vrea performanţă cu "Poli" Timişoara

Atacantul argentinian transferat de "Poli" Timişoara în această iarnă munceşte din greu pentru a reveni la formă, după o pauză competiţională de aproape două luni.

Pablo Vazquez este una dintre achiziţiile importante din perioadă intercompetiţională. Atacantul argentinian a venit săptămâna trecută la Timişoara şi a intrat direct în programul echipei. Vazquez se pregăteşte la cote intense pentru a ajunge la potenţial maxim, ultima partidă oficială a sa datând din 3 decembrie 2009. Atunci, atacantul a jucat cu The Strongest în semifinala play-off-ului campionatului din Bolivia, a reuşit să deschidă scorul în partida cu Real Potosi, însă echipa sa a pierdut în cele din urmă la loviturile de departajare.

Sud-americanul s-a confesat pentru site-ul grupării alb-violete, www.politmisoara.com, în cantonamentul din staţiunea turcă Lara. "Sunt foarte mulţumit de modul cum decurg pregătirile. Este o perioadă în care trebuie să mă pun la punct cu pregătirea, să mă adaptez la cerinţele de la noua mea formaţie şi să fiu pregătit total pentru retur. Noii mei colegi m-au primit excelent. Singura mea problemă este limba română, însă sunt o serie de jucători care sunt vorbitori de spaniolă, aşa că sigur se va rezolva şi asta", a spus Pablo Vasquez.

Din punct de vedere fizic, atacantul de 26 de ani promite că în al doilea stagiu va fi la parametri maximi. "Când vom fi în al doilea cantonament voi fi pregătit 100% din punct de vedere fizic. Mai sunt două săptămâni până atunci, vor fi şi meciuri de pregătire, deci în al doilea stagiu totul va fi pus la punct. Îmi place echipa, sunt jucători valoroşi la Timişoara. Acum însă este o perioadă de acumulări fizice, o perioadă dificilă peste care trebuie să trecem cu brio", a declarat argentinianul.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite