Meciul Rapid- PSV Eindhoven, din Europa League, s-ar putea juca la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Având în vedere gazonul imprecticabil de pe „Arena Naţională”, oficialii clubului Rapid caută soluţii pentru primul meci de pe teren propriu din grupa Ligii Europa, cu PSV Eindhoven.

Rapid Bucureşti urmează să întâlnească puternica formaţie olandeză PSV Eindhoven, pe 29 septembrie, în primul joc de acasă din grupele Ligii Europa. Partida a fost progrată pe noul stadion „Arena Naţională”, însă după meciul România - Franţa, gazonul a cedat, astfel că în aceste condiţii nu se poate juca acolo. Giuleştenii sunt nevoiţi să caute o soluţie, iar cea mai la îndemână le este Timişoara.

Vezi galerie foto cu atmosfera de la meciul Rapid - Slask Wroclaw

De altfel, Rapid a obţinut calificarea pe stadionul „Dan Păltinişanu”, în dauna polonezilor de la Slask Wroslaw. Deocamdată, cei de la Consiliul Judeţean Timiş, proprietarii arenei, nu au fost contactaţi de rapidişti. „Am avut o discuţie cu George Copos înainte de meciul cu Slask. Atunci am supus la vot o Hotărâre de consiliu, cu privire la închirierea stadionului şi toată lumea a fost de acord. Nu noi trebuie să face oferta, ei trebuie să ne sune şi să lolicite închirierea. Noi suntem gazde bune pentru oricine”, a declarat Constantin Ostaficiuc, preşedintele CJT.

Pentru meciul Rapid - Slask Wroclaw (care s-a terminat cu scorul de 1-1), giuleştenii au avut de plătit 25.000 lei. Bucureştenii s-au calificat în grupe după ce în tur au câştigat cu 3-1, în Polonia.

Vezi galerie foto cu antrenamentul echipei lui Răzvan Lucescu pe stadionul "Dan Păltinişanu"

Rapid debutează în Liga Europa pe 15 septembrie, cu meciul din deplasare cu Hapoel Tel Aviv.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite