PSD şi PDL au împânzit intrările din oraş cu mesaje subliminale GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chipul lui Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş, tronează la intrările în Timişoara. PDL-iştii au împânzit oraşul cu sloganul lor electoral. Conform legii, ei nu fac campanie electorală!

În conformitate cu prevederile legale campania electorală începe la data de 11 mai, ora 00.00, şi se încheie la data de 09 iunie 2012, ora 07.00. În ciuda acestui fapt, unii au intrat deja în campanie electorală, găsind portiţe de a dribla legea, fără să rişte sancţiuni. Este cazul celor PSD şi PDL, care au ocupat deja marile panouri de afişaj de la intrările din oraş.



GALERIE FOTO

PSD-iştii îi fac reclamă lui Titu Bojin, candidatul lor la Consiliul Judeţean. Pe panouri apare chipul lui Bojin, alături de mesajul „Păstraţi apele curate!”, cu trimitere că şeful PSD Timiş este şi directorul Direcţiei Apelor Banat.

“Atâta timp cât nu apare sigla partidului şi nici vreun indemn ca lumea să îl voteze pe Titu Bojin, nu încălcăm nicio lege”, a declarat Lucian Ursuleţu, purtătorul de cuvânt al PSD.
Titu Bojin nu a putut fi contactat.

PDL a împânzit oraşul cu două feluri de bannere subliminale: unul în care apare cifra 1 şi altul în care scrie „Timişul pe locul 1”. Este exact sloganul electoral al celor de la PDL.

Noi nu putem decât să verificăm dacă există autorizaţii pentru aceste panouri de afişaz, dacă este lipit ilegal sau nu. Având în vedere că nu există un îndemn la vot, nici sigle ale partidelor, nu încalcă legea şi nu avem ce măsuri să luăm”, a declarat Dana Seracin, purtător de cuvânt la Poliţia Locală.

Cei care ar putea să se sesizeze de apariţia acestor panouri sunt cei de la Biroul Electoral Judeţean, care au şi promis că vor face verificări în aceste cazuri. „Am aflat şi noi despre aceste panouri puse de PSD şi PDL. Vom face verificările în cursul zilei de astăzi. Vom vedem ce spune exact legea în aceste cazuri”, a declarat judecătorul Monica Badescu.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Timişoara despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite