PREMIERĂ VIDEO: Muncitorii de la drumuri sunt filmaţi ca să nu tragă chiulul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Primăriei Timişoara au găsit o modalitate pentru a-i ţine în priză pe muncitorii de pe şantierele oraşului. Astăzi au debutat lucrările la unul din bulevardele mari ale oraşului. Timişorenii pot vedea şantierul online, la orice oră.

Şantierul pe Calea Torontalului a fost deschis astăzi. După ce au existat critici legate de ritmul în care se desfăşoară anumite lucrări din oraş, viceprimarul Sorin Grindeanu a luat decizia ca muncitorii să fie supravegheaţi cu camere video, iar imaginile să fie transmise online pe siteul primăriei. Odată cu începerea lucrării au fost pornite şi camerele, iar oricine vrea să vadă cum se lucrează, sau cum nu se lucrează pe şantier poate vedea AICI.

URMĂREŞTE IMAGINI LIVE DE PE ŞANTIER

„Bani cheltuiţi degeaba”

Georgică Cornu, patronul firmei care a câştigat licitaţia pe Torontalului susţine că nu este deranjat că muncitorii săi sunt supravegheaţi, dar nu vede rostul investiţiei. „Între firmă şi primărie este un contract scris, cu termene, cu grafice. Se poate verifica stadiul lucrărilor în funcţie de aceste documente. Nu mă deranjează camerele, dar nu le văd rostul. Sunt bani cheltuiţi degeaba”, a spus Cornu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite