Timisoara: PORTRET / Costin Toronilă, un artist pasionat de sporturi extreme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul doreşte să obţină performanţe în skateboard şi îşi asumă riscul unor accidente care l-ar putea imobiliza.

Profil

Născut. 19 octombrie 1989, Piatra Neamţ.
Educaţie. Universitatea de Vest, Arte şi design, anul I.
Experienţă. 4 ani de skateboard.
Familie. Mai are un frate

Toronilă era un adolescent când a decis să îşi petreacă majoritatea timpului dedicându-se sporturilor extreme. „Acum patru ani am început să practic sportul datorită unui foarte bun prieten de-al meu din Bucureşti care era deja iniţiat în acest sport”, a povestit tânărul. Piatra Neamţ este oraşul unde a locuit până la vârsta de 16 ani şi tot acolo a cunoscut adevărata pasiune pentru impresionantul hobby.

Dragostea pentru sporturile extreme, talentul şi dorinţa de reuşită sunt ingredientele ce compun reţeta pentru atingerea unor noi performanţe visate încă din copilărie. „Skate-ul este un sport pe care majoritatea băieţilor îl practică deoarece îţi oferă senzaţii tari, te face să te simţi mai diferit faţă de ceilalţi”, povesteşte Costin. Popularitatea skateboardingului a cunoscut urcuşuri şi coborâşuri, presupune mult efort, iar în ceea ce priveşte posibilele accidentări, acest sport rămâne mult mai sigur decât fotbalul american, hochei-ul, luptele sau alte sporturi.

Părinţi speriaţi

Uneori, în ciuda tuturor eforturilor şi timpului acordat, rezultatele nu sunt cele aşteptate, ci dimpotrivă, apar accidente care duc la încheierea practicării acestui sport. Acesta fiind motivul pentru care părinţii tânărului nu au fost de acord cu pasiunea pentru „mersul pe placă”. Din cauza riscurilor la care se expunea Costin, le era frică de eventualele urmări. „Personal consider acest sport ca o

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite