Timisoara: PORTRET / Adela şi Ramona Răuţ au o şcoală de fotomodele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timisoara: PORTRET / Adela şi Ramona Răuţ au o şcoală de fotomodele
Timisoara: PORTRET / Adela şi Ramona Răuţ au o şcoală de fotomodele

Fetele au cunoscut aerul podiumului de mici şi au obţinut mereu primele locuri la competiţii. Acum organizează propriile lor concursuri de miss.

Profil

Adela Răuţ
Născută - 20 ianuarie 1989, Sântana        
Educaţie - Facultatea de Psihologie 
Experienţă - Director de agenţie

Ramona Răuţ
Născută - 8 iulie 1986, Arad        
Educaţie - Facultatea de Drept
Experienţă - Preşedinte de asociaţie

Atunci când tocurile fetelor atingeau un podium la un concurs de frumuseţe, Adela şi Ramona nu se gândeau neapărat la ce loc vor câştiga, ci se întrebau ce anume se petrece în culise, cum se pune la punct un concurs de miss de avengură. „De multe ori, atunci când participam la un concurs de frumuseţe, eram mai degrabă preocupată de ce anume se întâmplă în spatele evenimentului”, a precizat Adela Răuţ.

Iar Ramona îi completează amintirile adăugând: „Atunci când ne-am hotărât să ne aventurăm în a organiza propriile concursuri de frumuseţe, am căutat să ne folosim de experienţa noastră. Apoi am căutat să extragem din concursurile la care am participat doar elementele pozitive”.

Momente pe podium

Ramona a fost prima care a cochetat cu lumea modei, iar clipele în care repeta mişcările scenice în casă au contaminat-o şi pe Adela cu „microbul” modelingului. Pentru Ramona, drumul succesului în modeling a cunoscut trepte precum: „Miss Banat”, „Miss Transilvania” sau „Miss România”, concurs care i-a şi îndrumat paşii către „Miss International”, organizat în China şi Japonia.

În tot acest timp, Adela încălţa tocuri pentru prima oară la Balul Bobocilor, ca şi spectator, fiind familiarizată cu rujul încă de la vârsta de cinci ani. Şi nici ea nu a ezitat să-şi îmbogăţească experienţa în modeling cu participări la „Miss Nefertiti”, „Miss Banat”, „Miss Oriflame Banat” sau „Miss România Autentic”.  „Am încercat mereu ca niciodată să nu participăm amândouă la acelaşi concurs”, a precizat Ramona.

Incursiune în lumea modei

Curând, fetele s-au apucat de scris scenarii pentru concursuri de frumuseţe precum „Miss Arad” şi au început să împrăştie vestea deschiderii unei agenţii de modeling. Dar visurile lor nu s-au oprit la căutarea şi promovarea frumosului, înfiinţând chiar un program de orientare a tinerilor în viaţă. „Cu programul After School avem mai multe activităţi pentru tineri, cum ar fi modelingul, jurnalismul, dicţie sau aerobic”, a precizat Adela.

Eforturile tinerelor se văd astăzi atunci când cineva le întreabă câte fotomodele au în „subordine”, Ramona ocupându-se de 700 de modele, iar Adela de 400. Iar cum vremurile în care aveau puţine modele de care se ocupau personal au apus, tot ce le rămâne celor două fete este să organizeze perfect concursuri de miss.

Întrebări şi răspunsuri

Ce anume faceţi prin asociaţia „Angels Organization”?
Această organizaţie există pentru că nu dorim doar să promovăm frumosul, ci să şi ajutăm, de exemplu, copiii orfani.

Vă amintiţi vreun incident ciudat din experienţa voastră de organizatoare?
Ţin minte că într-o seară, pe la ora 03.00, m-a sunat iubitul unei participante la Miss Arad şi a început să mă întrebe nervos de ce participă prietena lui la concurs, noroc cu Ramona, a luat telefonul şi l-a lămurit.

Cum arată o fată într-adevăr frumoasă?
O fată frumoasă este cea care exprimă inteligenţă, nu cred în aspiraţiile tip Barbie.

Ce-i place

„Mie îmi plac oamenii, cărţile, filmele horror şi desenele animate. Am văzut «Shrek» de 36 de ori”, a precizat Adela. „Îmi place să organizez evenimente şi domeniul juridic”, a spus Ramona.

Ce nu-i place

„Cred că defectele oamenilor pot să strice o zi perfectă în câteva secunde, iar printre defecte se numără minciuna sau obrăznicia”, a subliniat Adela. Ramona o completează spunând că nu-i place sub nicio formă să se scoale de dimineaţă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite