PNŢCD Timiş şi-a anunţat candidaţii pentru alegerile parlamentare: Adrian Orza intră din nou în campanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Orza, Valentin Moldovan şi Ciprian Briceag sunt cei trei candidaţi din partea PNŢCD Timiş, care merg pe listele noii alianţe România Dreaptă

PNŢCD Timiş propune trei nume pentru alagerile parlamentare, care vor avea loc pe 9 decembrie. Ţărăniştii se vor afla pe listele alianţei România Dreaptă, iar cei trei sunt Adrian Orza, pentru Senat, Valentin Moldovan şi Ciprian Briceag, la Camera Deputaţilor.

Am avut o discuţie telefonică şi cu domnul Ostaficiuc, pentru a nu avea propleme la alegea colegiilor. Repartizarea se va face în cadrul alianţei centrale, de la Bucureşti. Fiecare va candida pe un colegiu, pentru deputat şi senator. Fiecare vot va conta, iar PNŢCD poate aduce multe voturi prin notorietatea candidaţilor. Este şi o loterie, pentru că poţi să pierzi de pe locul întâi, dar poţi să şi câştigi de pe trei”, a declarat Valentin Moldovan, preşedinte PNŢCD Timiş.

Adrian Orza, candidatul Uniunii pentru Timiş la alegerile locale, care a adunat peste 20 la sută din voturi, va candida pentru un loc în Senat.

„Em am intrat în PNŢCD să rămân în acest partid. Este o tradiţie în familia mea. Am venit în partid pe vremea studenţiei, când toţi studenţii erau împotriva lui Iliescu. PNŢCD este un partid care este împotriva PSD. E adevărat că s-a semnat un pact de neagresiune, în care s-a decis să rămânem concurenţi politici, nu duşmani. Candidez pentru Senat, pentru că vreau să ajut PNŢCD”, a declarat Adrian Orza, preşedintele PNŢCD, filiala Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite