Ovidiu Burcă: „Poli Timişoara mi-a făcut o ofertă tentantă, discutăm diseară”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul jucător de la Craiova, Dinamo sau FC Naţional se întâlneşte în această seară cu conducerea Poli Timişoara pentru a pune la punct ultimele detalii ale transferului său în Banat.

Oficialii clubului alb-violet au fost reticenţi în declaraţii în privinţa acestei mutări, invocând problemele cu Fiscul local. „Nu este nimic concret cu Ovidiu Burcă. S-a discutat cu el şi înainte de începerea sezonului, am vrea să-l luăm, însă doar în anumite condiţii. Sunt probleme mari cu banii, iar aici nu ne ajută nimeni”, a spus Daniel Stanciu, managerul sportiv de la Poli.

Fotbalistul, în schimb, a fost mai deschis, confirmând negocierile şi faptul că în proporţie de 99% va semna contractul în această seară. „Chiar astăzi ne întâlnim să discutăm, vă pot spune mai multe după ce mă întâlnesc cu cei de la Poli. Recunosc că aş veni la Poli, este o ofertă tentantă, însă mai bine să nu spun da sau ba până nu semnez hârtiile, lucru care probabil se va întâmpla în această seară. Am mai avut oferte în această vară, una din România, una din liga secundă germană, plus câteva pe care nu am vrut să le iau în considerare, din Azerbaidjan sau Orientul Mijlociu”, a declarat jucătorul pentru „Adevărul”.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite