Timişoara: E oficial! Ioan Ovidiu Sabău, 3 ani la "Poli"! (SONDAJ)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o negociere scurtă, Neluţu Sabău a devenit antrenorul care va pregăti "Poli" Timişoara pentru Liga Campionilor.

Numele fostului internaţional a apărut în presă doar azi dimineaţă, iar în această seară Ioan Ovidiu Sabău a semnat cu "Poli". Aşa cum promitea Marian Iancu, anunţul privind noul antrenor a fost postat pe site-ul clubului, scurt şi cuprinzător. "Noul antrenor principal al formaţiei FC Timişoara, pentru următoarele trei sezoane, este Ioan Ovidiu Sabău", este textul integral postat pe www.politimisoara.com.

Fostul tehnician al Gloriei Bistriţa a acceptat obiectivele impuse de conducerea clubului, obiective de care alţi antrenori s-au temut. "Neluţu şi-a asumat obiectivele echipei. Aşa cum am şi spus, pentru un român altfel a fost să preia o echipă. Un străin nu ar fi putut să ia contact cu echipa aşa cum trebuie în câteva săptămâni, iar noi peste o lună avem primul meci în cupele europene. Obiectivele sunt titlul si accederea in grupele Ligii Campionilor", a declarat Marian Iancu, citat de "Prosport".

Negociere fără probleme

Preşedintele Consiliului Director de la "Poli" este cel care a negociat cu Ioan Ovidiu Sabău. "A mers foarte repede, în câteva ore am discutat tot ce era de discutat. Şi-a asumat obiectivele, iar noi îl vom ajuta pe măsura puterilor noastre. Mâine va fi la Timişoara, la reunirea lotului. Ştie ce echipă avem şi nu cred că va fi cazul să ceară noi transferuri, pentru că îi putem pune la dispoziţie un lot de 30 de jucători, dacă e nevoie", a declarat Gheorghe Chivorchian.

Cel mai apropiat obiectiv pentru noul antrenor al bănăţenilor este ajungerea în faza grupelor din cea mai importantă competiţii intercluburi. "Poli" joacă primul meci din preliminarii la sfârşitul lunii iulie.

Credeţi că Ioan Ovidiu Sabău poate duce echipa timişoreană în grupele Ligii Campionilor? Vă puteţi exprima opinia în sondajul alăturat şi în secţiunea de comentarii!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite