Otto Hell va fi din această vară antrenorul handbaliştilor de la Politehnica Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişorenii au respirat doar o repriză în meciul cu UCM Reşiţa
Timişorenii au respirat doar o repriză în meciul cu UCM Reşiţa

După încercarea eşuată cu Sabin Dacău şi interimatul asigurat de eternul Nedeljko Vuckovici, alb-violeţii l-au „repatriat” pe Otto Hell, tehnicianul care a dus echipa spre titlul de campioană în sezonul 1990/91.

Începutul lunii iunie a adus schimbarea băncii tehnice la prim divizionara de handbal masculin Politehnica Timişoara. Otto Hell, care ultima oară a pregătit Ştiinţa Bacău revine la Timişoara după două decenii, ca antrenor principal al formaţiei bănăţene, cu care a cucerit titlul naţional în 1991. El îl va avea ca „secund” pe Gelu Bota, tehnicianul cu care a colaborat şi la naţionala de tineret a României, în urmă cu trei ani. În colectivul tehnic va fi cooptat şi Uwe Bittenbinden, cel care s-a ocupat de statistica partidelor şi în precedentul campionat.

Niciunul dintre noii tehnicieni nu a semnat deocamdată, dar aceste formalităţi se vor face în zilele următoare. Hell şi Bota devin tehnicienii grupării alb-violete, după încetarea contractului sârbului Nedeljko Vuckovic, care a acceptat să le recomande oficialilor timişoreni jucători din ţara vecină.

Referitor la lot, pivotul Mirkovic şi portarul Vass, aflaţi la final de contract, vor semna în continuare cu Politehnica, în vreme ce interul Andrijasevic şi portarul Kadar (şi ei la final de contract) devin liberi.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite