Organizatorii festivalurilor IRAF şi PLAI şi-au unit forţele într-o iniţiativă în premieră naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În baza parteneriatului semnat de IRAF şi Plai a fost lansat biletul “1ticket” - care va oferi acces la ambele festivaluri, la un preţ mai avantajos decât ar fi cel al abonamentelor cumpărate separat.

Începând cu acestă săptămână pot fi achiziţionate bilete la comun la cele două festivaluri importante de la Timişoara, IRAF şi Plai, la preţul de numai 100 de lei. În condiţiile în care la intrare un abonament la Plai costă 75 de lei, iar un abonament la IRAF costă 70 de lei, cei care doresc să participe la ambele festivaluri, cu “1ticket” vor face o economie de 45 de lei. “1ticket” este biletul care oferă accesul la 7 zile de festival, peste 250 de activităţi culturale şi artistice şi 21 de concerte cu headlineri.

Capi de afiş cu ştaif

Festivalul Plai se va desfăşura în perioada 10-12 septembrie, la Muzeul Satului Bănăţean, iar până la această oră au confirmat participarea artişti precum Misia, Trilok Gurtu sau Christoph Pepe Auer. IRAF – International Romani Art Festival, va avea loc în perioada 22-25 iulie, la grădina de vară de la Capitol, iar printre trupele care vor urca pe scenă sunt Balkan Beat Box, Paco Pena, Mitsoura, Antwerp Gypsy Ska Orkestra.

Biletul “1ticket” poate fi achiziţionat online până în 19 iulie, de pe site-ul bilete.ro, iar în perioada 22-25 iulie la intrare la IRAF.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite