Organizatorii concertului cu Cezaria Evora: “Artista a ieșit din comă, dar nu va mai cânta niciodată”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vestea anulării concertului de la Timișoara și Bicirești a Cezariei Evora a luat prin surprindere organizatorii și fanii din România a “Divei desculțe”. Banii de bilete se vor returna începând cu data de 1 octombrie.

Cezaria Evora trebuia să sosească la Timișoara pe data de 2 octombrie, direct de la Erevan, din Armenia, unde avea programat un alt concert din cadrul turneului european. “Diva desculță” urma să cânte pe 3 octombrie la Sala “Constantin Jude” din Timișoara, iar peste două zile la Sala Palatului din București. Biletele s-au vândut ca pâinea caldă, astfel că organizatorii erau pregătiți să anunțe “sold-out”. Pentru concertul de la Timișoara au mai rămas doar aproximativ 200 de locuri.

Vinerea trecută, Cezaria Evora, în vârstă de 70 de ani, a fost internată în stare gravă la un spital din Paris. Cântăreața se afla în comă din cauza diabetului de care suferea. Managerii cântăreței au anunțat organizatorii că nu se mai pune problema ca Cezaria să mai urce vreodată pe scenă.

“Am discutat astăzi cu managerul artistei, vestea bună este că a ieşit din comă, dar din punctul lor de vedere se poate vorbi despre retragerea Cesarei Evora, indiferent de ce se scrie prin ziare sau cerinţe de concerte. Acum e mai important decât orice este să se refacă”, a spus Norbert Tako, organizatorul concertului cu Cesaria Evora.

Pierderi pentru organizatori

Vestea internării Cezariei Evora la un spital din Paris a căzut ca un trăznet pentru organizatori. Biletele de pe ruta Erevan-Timișoara au fost deja cumpărate, atât pentru Cesaria Evora, cât și pentru staful ei de muzicieni și de manageri. Nu se vor putea recupera banii nici pe promovarea concertului, care a început cu mai multe luni în urmă.

“Ca organizatori, este o pierdere financiară mare. Banii pe biletele de avion, pe ruta Armenia – Timişoara, pentru 15 persoane, şi pe promovare nu se mai pot recupera”, a mai spus Norbert Tako, membru fondator al Festivalului Plai, cel mai mare eveniment wolrd music din România.

Se returnează banii de bilete


Organizatorii sunt nevoiți să înapoieze banii de bilete. Acest lucru se va întâmpla începând cu data de 1 octombrie, biletele achiziţionate putând fi returnate în reţeaua Eventim şi la locaţiile de unde au fost cumpărate.

Durează o săptămână până revin banii de la artistă, iar apoi noi vom vira banii celor de la Eventim. Celor care au cumpărat bilete online, li se vor vira banii pe card”, a mai spus Tako, care a avut probleme și cu organizarea concertului cu Al di Meola, de la Timișoara, care a trebuit reprogramat din cauza decesului tatălui celebrului chitarist.

În ciuda numeroaselor problemelor, Norbert Tako a promis că la anul, pe lângă Festivalul Plai, va organiza la Timișoara alte două concerte cu artiști de talie mondială.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite